Go to Top

AV-Huis

AV-Huis

Het AV-Huis is de ideale werkplek voor professionals die werken aan beeld, geluid, animatie, games en multimedia. Een innovatief kantoorgebouw dat uitnodigt tot samenwerking tussen vakgenoten. Het AVhuis beschikt over diverse faciliteiten die een AV en media professional nodig heeft. Zo is er bijvoorbeeld een geluidsstudio en een montagekamer. Om relaties te ontvangen: een vergaderkamer voor overleg en een kleine bioscoop voor screenings. Een glasvezelnetwerk verbindt het AVhuis met de digitale wereld. 

Het AV-Huis heeft het allemaal

1. Industriële kantoorruimte                             5. Aantrekkelijke prijzen 
2. Soundstudio                                                    6. Groen label voor duurzaamheid
3. Meeting room                                                 7. Goede locatie en bereikbaarheid
4. Kleine bioscoop                                               8. Creatief netwerk met top bedrijven

avhuispagina

avhuiswoonkamer

campus

campus2

Op de campus

Het AV-Huis staat op de Triple O Campus, centrum voor creativiteit en technologie in Breda. De Triple O Campus bestaat uit vijf gebouwen met een groot aantal ondernemers in de creatieve industrie. Ca. 100 creatieve bedrijven zijn hier gevestigd met aansprekende namen zoals E-sitesStudio100YourSocial en A Brand New Day.

De campus draait om het netwerk

De campus is een groene en rustige oase in de stad waar de aanwezigheid van de gezamenlijke buitenruimte en het grand café ‘Canteen’ bijdragen aan de onderlinge samenwerking. De campus draait om het netwerk. Nieuwe mensen leren kennen, samenwerken, borrels, synergie, voetballen op het gras, uitbreiding van jouw vrienden-, maar voornamelijk jouw zakelijke netwerk.

Profesionele faciliteiten

Het AV-Huis beschikt over de professionele faciliteiten die jij als AV- en media professional nodig heeft. Onder andere een vergaderkamer voor overleg, een soundstudio en een kleine bioscoop voor presentaties en/of previews. Daarnaast is er ruimte voor het realiseren van een multifunctionele opname studio en het glasvezelnetwerk zorgt voor de razendsnelle Internet verbinding die jij nodig hebt. 

bioscoop

dakterras

Samen in het huis

In het hart van het AV-Huis staat het huis dat huurders delen, met comfortabele kamers om te loungen, lezen en lunchen. Het terras op de bovenste verdieping heeft een glazen dak, waardoor je jaar rond geniet van deze fijne plek. Heerlijk om even bij te komen en de perfecte plek voor een borrel. In deze informele sfeer zoeken AV en media professionals elkaar geregeld op. Voor hulp, inspiratie of gewoon voor een ontspannen gesprek. De gezamenlijke ruimtes kunnen ‘s avonds en in het weekend publiekelijk toegankelijk worden gemaakt voor AV- en mediaevents.

Groen label

Het AV-Huis is bijzonder duurzaam en heeft het Groen Label voor duurzame nieuwbouw toegekend gekregen. Hiervoor zijn onder meer de volgende maatregelen getroffen;

een zonnecellen dak (EPDN), zonwerende beglazing, LED verlichting en bewegingsmeters, ondergrondse koude en warmte opslag, hemelwaterinfiltratie in Campus, gebruik van duurzaam hout (FSC), verhoogde isolatiewaarden en veel natuurlijk groen. Het gebouw is CO2-neutraal wat resulteert in lagere servicekosten.

flexplekken

AVhuis flexplekken

Wil je gebruikmaken van de professionele werkruimtes in het AV-Huis, maar ben je nog niet toe aan een eigen kantoor? De AVhuis flexplekken maken gedeelde werkplekken beschikbaar.

De flexplekken zijn een creatief netwerk van jonge ondernemers en freelancers die werken in een gedeeld kantoorloft in het AVhuis. Alle AVhuis en Campus faciliteiten zijn te gebruiken door de flexwerkers.

“Het AV-Huis is creatief, modern de place to be! ”

Dennis van Gageldonk, Appinco