Go to Top

AVhuis flexplekken

AVhuis flexplekken

De flexplekken in het AVhuis zijn een creatief netwerk van jonge ondernemers en freelancers die werken in een gedeeld kantoorloft in het AVhuis.

Alle AVhuis en Campus faciliteiten zijn te gebruiken voor de flexwerkers. De Triple O Campus biedt een uitgebreid netwerk en faciliteert bedrijven hierin om te groeien.

Kantoorruimte voor maar €6,10 per dag – all inclusive! Dankzij onze betaalbare prijzen, is het voor iedereen mogelijk om te werken in een professioneel kantoor. 

NL-BREDA_DECLUB-AV-HUIS_FLAT-MOON-SQUARE_02

Picture-15

declub netwerk

Wat krijg je?

Samen met alle standaard benodigdheden die je kan verwachten van een normaal kantoor – leveren de AVhuis flexplekken ook andere wenselijke voordelen aan jouw lidmaatschap:

1. Inspirerend kantoorloft                                   5. Vergaderruimte
2. AVhuis faciliteiten                                            6. Grand Cafe
3. Ondernemersnetwerk                                     7. Eigen postvak en -adres
4. Zeer snel internet                                             8. Schoonmaakservice

Als creatief professional, weten wij dat het werken op jezelf soms eenzaam kan zijn. Dit is waarom wij bij deze flexplekken gezocht hebben naar de beste combinatie van werken in een groep en jouw eigen zelfstandige projecten. Simpel gezegd, kun je werken aan jouw eigen project in een gedeeld kantoor met andere creatievelingen. Wij geloven sterk dat dit helpt aan de verbetering van netwerken, samenwerken en het delen van vaardigheden.

Uit onderzoek is gebleken dat mensen die samen ergens werken (zelfs zonder samenwerking) productiever zijn dan mensen die alleen werken. Wij benutten deze kracht om een netwerk te creëren van gelijkgestemde creatieve mensen die ondersteuning bieden aan elkaar, zorgen voor inspiratie en nieuwe potentiële zakenpartners. 

Maak waardevolle connecties of bouw aan strategische samenwerkingsverbanden. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Test-een-bureau! Neem nu contact op en reserveer jouw testsessie! 

Lidmaatschappen

 

5 dagen flexwerker: €99,- per maand + €30,- servicekosten (excl. BTW)

Voor maar €99,-/maand, geeft het 5 dagen flexwerker lidmaatschap je precies wat je nodig hebt om efficiënt te kunnen werken. Het 5 dagen flexwerker lidmaatschap richt zich op de drukke professional die een comfortabele werkplek nodig heeft. Je waardevolle spullen zijn veilig in onze kluisjes. 

2 dagen flexwerker: €49,- per maand + €20,- servicekosten (excl. BTW) 

Het 2 dagen flexwerker lidmaatschap omvat een werkplek en afsluitbare kluisjes voor 2 dagen per week voor maar €49,-/maand.