Go to Top

Huren

Industrieel kantoor

Wil je een industrieel kantoorruimte huren in Breda en jouw bedrijf vestigen midden in het centrum van creativiteit en technologie? Wil je onderdeel worden van het bruisende netwerk en gebruik maken van onder andere de gezamenlijke lounge, kleine bioscoop, soundstudio en vergaderruimte? Huur dan nu een kantoor in het AVhuis.

De lofts in het AVhuis zijn aan de gevelzijdes gesitueerd. Deze lofts van circa 3,5 meter hoog met ramen van vloer tot plafond zorgen ervoor dat je straks werkt op een ruimtelijke en lichte plek. De uitstraling van dit industrieel kantoor kun je uiteraard zelf persoonlijkheid geven. Er zijn lofts voor zowel kleine als grotere bedrijven. Verschillende oppervlaktes van de lofts zijn beschikbaar, van 15m² tot 107 m².

hurenhuren2

deClub-huren

AVhuis flexplekken

Wil je gebruikmaken van de professionele werkruimtes in het AVhuis, maar ben je nog niet toe aan een eigen kantoor? De AVhuis flexplekken maken gedeelde werkplekken beschikbaar.

De flexplekken zijn een creatief netwerk van jonge ondernemers en freelancers die werken in een gedeeld kantoorloft in het AVhuis. Alle AVhuis en Campus faciliteiten zijn te gebruiken door de flexwerkers.

Multifunctionele opnamestudio

Ben je op zoek naar een professionele film/TV studioruimte? Dan is dit jouw kans! Naast de grote open ruimte van 2 verdiepingen (ca. 8m) hoogte met makkelijke toegang voor grote studio elementen biedt de ruimte ook de mogelijkheid voor het realiseren van een edit room (7 m2), make-up room (7 m2) en 2 opslagruimtes.

De studio is perfect gesitueerd in het hart van het AVhuis. Naast de normale entree van het AVhuis kun je direct van buiten naar binnen de studio in via de grote deuren aan de zijgevel van het pand. Naast de mooie ruimte en situering in het AVhuis speelt het netwerk van het AVhuis en de Triple O Campus een grote rol. Het netwerk is gebaat bij een professionele studio en jij kan hiervoor gaan zorgen!

Heeft u interesse in het huren van deze ruimte? Neem dan contact op via ons contactformulier.

“AVhuis – sterk door professionaliteit, netwerk en sfeer!” 

Koen van Meer, AVHuis