Go to Top

AV-Huis

AV-Huis

Het AV-Huis is de ideale werkplek voor professionals die werken aan beeld, geluid, animatie, games en multimedia. Een innovatief kantoorgebouw dat uitnodigt tot samenwerking tussen vakgenoten. Het AVhuis beschikt over diverse faciliteiten die een AV en media professional nodig heeft. Zo is er bijvoorbeeld een geluidsstudio en een montagekamer. Om relaties te ontvangen: een vergaderkamer voor overleg en een kleine bioscoop voor screenings. Een glasvezelnetwerk verbindt het AVhuis met de digitale wereld. 

Het AV-Huis heeft het allemaal

1. Industriële kantoorruimte                            5.  Groen label voor duurzaamheid
2. Meeting room                                                  6. Goede locatie en bereikbaarheid
3. Kleine bioscoop                                               7. Creatief netwerk met top bedrijven
4. Aantrekkelijke prijzen                                    8. Netwerk Kadans Science Partner + Triple O Campus

avhuispagina

avhuiswoonkamer

campus

campus2

Op de campus

Het AV-Huis staat op de Triple O Campus, centrum voor creativiteit en technologie in Breda. De Triple O Campus bestaat uit vijf gebouwen met een groot aantal ondernemers in de creatieve industrie. Ca. 100 creatieve bedrijven zijn hier gevestigd.

De campus draait om het netwerk

De campus is een groene en rustige oase in de stad waar de aanwezigheid van de gezamenlijke buitenruimte en het grand café ‘Canteen’ bijdragen aan de onderlinge samenwerking. De campus draait om het netwerk. Nieuwe mensen leren kennen, samenwerken, borrels, synergie, voetballen op het gras, uitbreiding van jouw vrienden-, maar voornamelijk jouw zakelijke netwerk.

Groen label

Het AV-Huis is bijzonder duurzaam en heeft het Groen Label voor duurzame nieuwbouw toegekend gekregen. Hiervoor zijn onder meer de volgende maatregelen getroffen;

een zonnecellen dak (EPDN), zonwerende beglazing, LED verlichting en bewegingsmeters, ondergrondse koude en warmte opslag, hemelwaterinfiltratie in Campus, gebruik van duurzaam hout (FSC), verhoogde isolatiewaarden en veel natuurlijk groen. Het gebouw is CO2-neutraal wat resulteert in lagere servicekosten.

“Het AV-Huis is creatief, modern de place to be! ”

Dennis van Gageldonk