Go to Top

Femmes du Sud

Contactgegevens

Reduitlaan 27 
4814 DC Breda
The Netherlands

E-mail
karin@femmesdusud.nl

Telefoon
(+31) 076 7002594

Femmes du Sud

Je begint niet elke dag zomaar een nieuw label. Natuurlijk houden wij zelf ook van mode. Meer nog houden we van mooie stoffen, met zorg gemaakte stukken die jarenlang deel uit maken van een garderobe. Tijdloze stukken die ook modisch mogen of kunnen zijn, maar klakkeloos met trends meelopen doen we niet. We geloven heilig in een 10 pieces wardrobe. Ook als dat stiekem 30 stuks zijn.

Annemiek werkte jarenlang in de mode, Karin heeft een sterke commerciële drive, samen zijn we sinds 2012 Femmes du Sud: een sterk groeiend label met een heel eigen visie en verhaal. Met z’n tweeën doen we alles zelf: we ontwikkelen de kleuren, bepalen het silhouet, praten met de leveranciers met wie we werken en gaan natuurlijk een paar keer per jaar op reis. Want inspiratie doe je niet alleen op tijdens de modebeurzen maar vooral buiten je comfort zone.

Wat we maken

Ons label staat voor vrouwelijke items met een luxe uitstraling die stuk voor stuk van hoge kwaliteit zijn. We laten alles maken van natuurlijke, zachte materialen zoals prachtige wol uit Italië en zijde uit Turkije. Met oog voor details die het verschil maken en heel veel liefde voor eerlijk vakmanschap en handwerk uit Europa. Je bent zo goed als je laatste collectie, zeggen we altijd, reden voor ons om hard te werken en elke keer nóg mooiere items te ontwikkelen. Twee keer per jaar brengen we een nieuwe collectie, elk bestaande uit zo’n veertig stijlen, die allemaal aansluiten bij de voorgaande collecties.