Go to Top

Goldstine

Contactgegevens

Reduitlaan 27 Unit 0.10
085-0290529
Info@goldstine.nl

4814DC Breda
Nederland

Goldstine

Goldstine  is een full service sales, acquisitie en marktbewerkings bureau. Wij helpen de klanten met het binnenhalen van leads en deals op b2b en b2c vlak. Uiteraard zijn er verschillende stappen en mogelijkheden om de leads en deals te verkrijgen. Zodoende zijn er ook verschillende diensten die los of gezamenlijk kunnen worden afgenomen.

Goldstine ondersteund bedrijven met social media marketing en leadgeneratie. Zo kunnen wij voor u een landingspagina ontwikkelen en bouwen en via bijvoorbeeld facebook uw diensten of producten promoten. Wij zijn tegelijkertijd in staat om allerlei type (verzamelde) leads na te bellen met ons Goldstine contactcenter. Dit om uw product of dienst te verkopen of om afspraken in te plannen bij uw klant zodat u of wij persoonlijk een deal kunnen proberen te sluiten. Tot slot kunnen wij u helpen door uit uw naam uw prospects te bezoeken of om uw accountmanagers te trainen om meer uit bezoeken te halen.

Alles heeft als hoofddoel om ervoor te zorgen dat u uw omzet verhoogt en een hoger rendement haalt uit uw sales en acquisitie activiteiten.