Go to Top

Bredase start-up Clypper naar NYC Startup Bootcamp

BREDA – De Bredase start-up Clypper is genomineerd voor het Dutch NYC Startup Bootcamp 2014. Clypper krijgt daarmee een stoomcursus ondernemerschap in Amerika en een unieke toegang tot de Amerikaanse markt.

“De nominatie, welke afkomstig is van het Ministerie van Buitenlandse zaken, is erg belangrijk voor ons, aangezien hier veel waarde aan wordt gehecht in Amerika”, vertelt een trotse Daan Bemelmans van Clypper.

Clypper bestaat inmiddels bijna drie jaar en werkt met vijf personen vanuit het AVhuis aan de ontwikkeling van het product en het bedrijf. Hiervoor maken ze ook goed gebruik van het AVhuis concept, dat met haar sociale duurzaamheid inspeelt op de synergie tussen de bedrijven om zo samenwerking te faciliteren.

Clypper werkt hierdoor bijvoorbeeld samen met animatiebureau Animate the World en videoartiest Mark Loonen. Koen van Meer, community manager van het AVhuis, zegt: “Hier zijn wij uiteraard als AVhuis erg trots op, aangezien dit laat zien dat het concept werkt”.

Het AVhuis en Clypper zijn erg trots op het feit dat Clypper het enige genomineerde bedrijf is dat uit Breda komt. De overige bedrijven komen namelijk uit Amsterdam. “Uiteraard hopen wij dat Clypper er met de winst vandoor zal gaan”, aldus het AVhuis.

Wat is Clypper?
Mobile en push notificaties zijn momenteel erg belangrijk. Clypper is een conversie verhogende, interactieve en mobiele video messenger. Clypper biedt een technologie om hierop in te spelen door middel van het pushen van video’s naar mobile devices. Tevens creëert het de mogelijkheid om de doelgroep actief te betrekken door de toevoeging van CTA’s (call to action) aan deze video’s. Het geeft dus één op één interactieve video communicatie, eventueel met een persoonlijke boodschap.

Bron